Overlevelsestips

Januar 2000

P. T. Barnum sagde engang, at ingen er gået bankerot af at undervurdere (det amerikanske) folks intelligens. Men selv om man måske ikke er en tåbe, vil der alligevel være dem, der forsøger at skille dig af med dine penge, din tid, eller glæder - enten bevidst eller ved et uheld. De følgende tips kan være en god hjælp for satanisten i vores civilisation.

1. Stol ikke på nogen.

Du stoler måske på dig selv, men andre ville være naive, hvis de stolede ubetinget på dig. Dette virker begge veje, hvilket betyder, at du ikke bør stole på andre.

2. Antag aldrig, at nogen vil gøre noget for at hjælpe dig, heller ikke selv om de tilbyder at hjælpe.

I bedste fald meler de deres egen kage, men de har ofte ondsindede hensigter og går bare efter at skade dig.

3. Jo mere folk ved om dig, desto mere kan de bruge mod dig.

Det ville være selvdestruktivt at give din fjende information om dig selv, som kan bruges mod dig. Husk, at din ven idag kan være din fjende i morgen.

4. Gør dig aldrig afhængig af nogens løfter.

Personen har måske kun minimal indflydelse på dit liv, men hvis du gør dig afhængig af denne persons løfter, har personen pludselig kontrol over dig.

5. Gør dig aldrig afhængig af nogens magt.

Dette kan være besværligt, hvis du er ansat i en virksomhed og dermed afhængig af din arbejdsgiver. Hvis du har et job, så vær sikker på, at du kan klare dig adskillige måneder uden løn.

6. Hvis du lægger planer, der involverer andre mennesker, så antag aldrig, at de vil gøre deres arbejde.

Antag ikke, at folk har nogen motivation for at gøre, hvad der egentlig er dit arbejde for dig. Find en måde at arbejde udenom dem, eller hav en back-up løsning parat.

7. Lyt til dit eget hjerte.

Vær klar over, at du måske er blevet oplært til at værdsætte, hvad andre har fortalt dig, at du bør værdsætte. Hvis kød f.eks. smager godt, så er det måske godt, uanset hvilke "videnskabelige resultater" helsekostfanatikere fremsætter.

8. Hvis nogen kommer med en udtalelser, der kan have indflydelse på dit liv, så undersøg udtalelsen før du tilrettelægger dit liv efter den.

Hvis nogen fortæller dig noget, så har vedkommende en grund til det. Det er ikke altid umiddelbart muligt at afgøre, om udtalelsen er sand eller falsk. Hvis du undersøger udtalelsen, finder du ud af det.

9. Husk, at mennesker ikke ændrer sig.

Der er brug for meget alvorlige midler for at ændre en persons personlighed, så med mindre du ejer en brainwashing-virksomhed, skal du ikke regne med, at nogen vil ændre deres opførsel. Et røvhul vil altid være et røvhul, selv om han lover at være flink. Folk finder ofte nye navne for deres opførsler, overbevisninger og filosofier, men de ændrer sig ikke.

10. Anskaf dig aldrig noget, du vil blive mere ked af at miste, end du har været glad for at eje.

Husk, at alt hvad du ejer, også vil eje dig. Du skal måske betale afdrag for at beholde din ejendom, hvilket betyder, at du skal arbejde for den; eller du er måske bange for, at dine ejendele bliver stjålet.

11. Løs altid de aktuelle problemer, og ikke andre.

Et potentielt problem er ikke et problem før det bliver aktuelt. Det betyder ikke, at man altid bør vente med at løse et problem til sidste øjeblik. Det betyder bare, at man ikke skal bekymre sig om noget, før man ved, om der er noget at bekymre sig om.

Når først et problem er opstået, så tag affære for at løse det. Et problem vil altid løse sig selv, hvis det bliver ignoreret, men løsningen er sjældent til din fordel, hvis ikke du tager kontrollen.

12. Antag aldrig, at du ejer noget, før du har det.

Hvis du regner med, at nogen vil give dig noget, så ejer du det ikke, før du har det mellem hænderne.